Zaterdag 23 juni 2018

Sneeker Classics - Lucky Ajax

Sportpark Leeuwarderweg, Sneek
Aanvang 19.00 uur

Op de dag dat wij op de kop af ons 128-jarig bestaan vieren, vragen wij graag uw aandacht voor het volgende heugelijke hoogtepunt in de rijke historie van ons prachtige club.

‘Een juichtoon da-vre langs de velden, voor ons dierbaar stadsje Sneek’

Een ploeg vol dappere Sneeker helden strijdt 23 juni 2018 op het Leeuwarder Sportpark van LSC 1890 tegen niemand minder dan Lucky Ajax. Sneek tegen Amsterdam, Johan Abma tegen Frank de Boer en Sandor van der Heide versus ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart. Een affiche om van te dromen. Dit is de kans om de voetbalhelden van een recent, maar ook verder verleden te aanschouwen. Een elftal vol Sneeker toppers van weleer, tegen het grote Ajax met bekende spelers uit de rijke historie van de Amsterdamse grootmacht.

Het duel tussen de beste oud-spelers van ONS Sneek, Sneek Wit Zwart, LSC 1890, Waterpoort Boys en Black Boys, die de stadskleuren van onze Waterpoort verdedigen in een wedstrijd die georganiseerd wordt ter ere van het tienjarig bestaan van het Classisc jeugdtoernooi van LSC 1890, kenmerkt het motto “Een thuis voor velen”. Het belooft een Sneker voetbalfeest te worden om niet snel te vergeten, met volop voetbal, muziek, gezelligheid en schitterende voetbalprijzen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van de wedstrijd Sneeker Classics – Lucky Ajax loopt storm. Zowel de kaarten in de LSC kantine als via de online voorverkoop zijn tijdelijk uitverkocht. Een ieder die online kaarten heeft besteld kan deze komend weekend ophalen in de kantine van LSC 1890.

Wilt u de wedstrijd niet missen? In de kantines van SWZ Sneek, ONS Sneek, Waterpoort Boys en Black Boys zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en op de wedstrijddag aan de kassa 7,50 euro (indien voorradig). Daarnaast hebben wij 3 interessante sponsorpakketten samengesteld! Heeft u belangstelling? Mail dan naar kaartverkoop@lsc1890.nl (ook voor andere vragen omtrent kaartverkoop)

Clubinfo

Sportpark Leeuwarderweg
Leeuwarderweg 52
8605 AJ Sneek
Telefoon: 0515-414383

Parkeren op burgemeester de hooppark (aan Leeuwarderweg is vergunninghouders)

Website: http://lsc1890.nl/

<<< Terug naar Speelschema 2018