‘Ik hoop de afstand tussen kinderen/ mensen met een handicap en de spelers van Lucky Ajax te verkleinen. ’

Andrea Wuestman (26) wordt Miss Lucky Ajax

Vanaf kalenderjaar 2005 zijn er rondom de wedstrijden van Lucky Ajax een aantal leuke aanvullingen in vergelijking met het afgelopen jaar. Naast onze rol bij de voorbereidingen op en de nazorg van de wedstrijden, achtte wij onze aanwezigheid bij de wedstrijd niet voldoende. Wij hadden ons al enige tijd ten doel gesteld om op zoek te gaan naar een geschikte Miss Lucky Ajax, om het wedstrijdgebeuren nog meer cachet te geven dan voorheen het geval was… Tot ieders groot genoegen liepen we in het voorbije seizoen van Lucky Ajax tegen een geschikte vrouw aan die deze rol naar onze mening perfect kan vervullen. Haar naam is Andrea Wuestman, ze is 25 jaar, en woonachtig in Gelderland. Deze maand willen we haar aan iedereen voorstellen als Miss Lucky Ajax.

 

Regelmatig verzorgt Miss Lucky Ajax de prijsuitreikingen rondom de wedstrijden van onze club, zoals hier in Rijsenhout bij SCW

‘Met een bijzonder gevoel wil ik mezelf hierbij voorstellen als Miss Lucky Ajax. In het verleden heb ik ongeveer vijf jaar gevoetbald bij voetbalvereniging Witkampers in Laren GLD. Mijn positie was altijd laatste ‘man’. Die jaren heb ik met veel plezier gespeeld, en heb dus ook veel affiniteit met voetbal. Daarnaast heb ik ook veel modellenwerk gedaan en ook deelgenomen aan een aantal Miss verkiezingen. Als voorbeelden kan ik noemen:

Miss Nederland 1997 (tot de finale gekomen)
Miss Cabrio
Miss Beach verkiezing
Modellenwerk i.s.m. Veronica
Fotoreportages voor diverse bladen, zoals Break Out

Ik ben 25 jaar en ben 1.68 m lang. Het is voor mij een uitdaging om als Miss Lucky Ajax een rol te vervullen die het publiek en de spelers samen brengt. In de relatief korte tijd dat ik contact heb met ‘De Goeie Ouwe Tijd.nl’ heb ik begrepen dat de redactie bestaat uit jonge, enthousiaste mensen, waarbij ik me zeker zal thuis voelen. Als Miss Lucky Ajax kan ik mijn ervaringen en interesse in voetbal en modellenwerk perfect combineren. Ik ben al een tijd geleden gestopt met het modellenwerk en de Miss verkiezingen, maar als hobby is dit me altijd blijven trekken. Ik ben tegenwoordig werkzaam als International Sales Manager, een representatieve baan dus. Het is een klein bedrijfje die ik aan het opzetten ben met een wereldwijd netwerk van klanten.

Aangezien er nog niet eerder een Miss Lucky Ajax geweest is, zal het voor iedereen nog onduidelijk zijn wat mijn rol rondom de wedstrijden zal zijn. Ik zal me met name profileren als een soort gastvrouw namens de spelers van Lucky Ajax. Door veel aandacht te schenken aan zowel kinderen als mensen met een handicap, hoop ik de afstand tussen deze doelgroep te verkleinen. Voor zowel kinderen als mensen met een handicap blijft het soms lastig om een handtekening aan hun favoriete speler te vragen, of om met hen op de foto te kunnen. Ik hoop hen daarbij te kunnen ondersteunen. Maar ook voor de andere toeschouwers hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het wedstrijdgebeuren. Lucky Ajax is en blijft toch met name een vorm van Ajax-promotie in Nederland.

Naast Lucky Ajax zullen jullie mij in de toekomst ook terugvinden op diverse brochures, reclames en aankondigingen op deze site. Ik hoop met dit alles een leuke toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Ajax-homepage ‘De Goeie Ouwe Tijd.nl’. Graag tot ziens langs de zijlijn bij Lucky Ajax!

Miss Lucky Ajax bij haar debuutwedstrijd in Rijpwetering tegen ROAC'79

Miss Lucky Ajax met spits Dennis Gerritsen

Peter van Vossen met Miss Lucky Ajax

Nog nooit heeft Peter van der Hengst zo tevreden gekeken als onder de paraplu bij Miss Lucky Ajax

Aanvoerder Dick Schoenaker geniet zichtbaar van Miss Lucky Ajax.

<<< Terug naar startpagina