Lucky Ajax Wisseltrofee

Peter van Vossen en Simon Tahamata eerste winnaars wisselbeker

Met ingang van 2004 introduceert de redactie van Ajax-homepage 'De Goeie Ouwe Tijd.nl' de Lucky Ajax Wisseltrofee. Deze wisseltrofee is bestemd voor de meest constante speler van Lucky Ajax in het lopende kalenderjaar.

Puntensysteem en positie

Bij iedere wedstrijd die Lucky Ajax tegen een amateurclub speelt, is het de bedoeling dat iemand van de tegenstander uit het team van Sjaak Swart en Werner Schaaphok per linie de beste speler aanwijst. Concreet houdt dit in dat één aanvaller, één middenvelder en één verdediger een punt kunnen krijgen. De keeper van Lucky Ajax maakt iedere wedstrijd deel uit van de verdediging. De handgeschreven opstelling die Sjaak kort vóór aanvang van de wedstrijd bekend maakt, is bepalend voor de linie waarvoor de Ajacieden punten kunnen verdienen.

Tussenstand en prijsuitreiking

Direct na iedere wedstrijd ontvangen we van de organiserende vereniging de drie spelersnamen die één punt erbij krijgen. Alle toegekende punten verwerken we in een tussenstand van deze verkiezing, die op deze site terug te vinden is. De speler met de meeste punten per kalenderjaar ontvangt de Lucky Ajax Wisseltrofee. Deze beker zal voorafgaande aan de nieuwjaarswedstrijd van Lucky Ajax in het nieuwe jaar worden uitgereikt door de redactie van Ajax-homepage 'De Goeie Ouwe Tijd.nl'.

Tussenstand Lucky Ajax Wisseltrofee 2008>>>>

*****

Theo de Groot, voorzitter van Lucky Ajax, overhandigt de Lucky Ajax wisseltrofee 2007 aan Simon Tahamata

Eindstand Lucky Ajax Wisseltrofee 2007>>>>

*****

Ruud Geels overhandigt de Lucky Ajax wisseltrofee 2006 aan Simon Tahamata

Eindstand Lucky Ajax Wisseltrofee 2006>>>>

*****

Tijdens de nieuwjaarswedstrijd van Lucky Ajax op zondag 8 januari 2006 krijgt Peter van Vossen de felbegeerde wisselbeker uitgerekt van Bobby Haarms

Eindstand Lucky Ajax Wisseltrofee 2005 >>>>

*****

Simon Tahamata wint de eerste editie van de Lucky Ajax Wisseltrofee, en krijgt de beker uitgereikt door Algemeen Directeur Arie van Eijden

Eindstand Lucky Ajax Wisseltrofee 2004 >>>>

<<< Terug naar Startpagina Bekijk de tussenstand 2004 >>>>