Miss Lucky Ajax

Gastvrouw van de spelers en bindmiddel voor de supporters

In voetbaljaar 2005 deed Miss Lucky Ajax haar intrede bij de wedstrijden van Lucky Ajax. Miss Lucky Ajax zal zich voornamelijk richten op de band tussen de supporters en (Lucky Ajax). Ze zal zich in het bijzonder profileren als een soort gastvrouw namens de spelers van Lucky Ajax. Door veel aandacht te schenken aan zowel kinderen als mensen met een handicap, hoopt Miss Lucky Ajax de afstand naar deze doelgroep te verkleinen. Voor zowel kinderen als mensen met een handicap blijft het soms lastig om een handtekening aan hun favoriete speler te vragen, of om met hen op de foto te kunnen. Miss Lucky Ajax hoopt hen daarbij te kunnen ondersteunen. Maar ook voor de andere toeschouwers hoopt ze een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het wedstrijdgebeuren. Lucky Ajax is en blijft toch vooral een vorm van Ajax-promotie in Nederland.

Andrea Wuestman, de eerste Miss Lucky Ajax in de periode 2005 t/m 2007

De eerste Miss Lucky Ajax was de destijds 26-jarige Andrea Wuestman uit het Gelderse Laren. In 2005 en 2006 was zij zéér frequent aanwezig bij de wedstrijden van Lucky Ajax. Andrea bouwde een zeer goede band op met de spelers van Lucky Ajax en legde elke wedstrijd zeer positieve contacten met de (veelal jeugdige) toeschouwers rondom het veld. In de loop van 2007 besloot Andrea ermee te stoppen en bood hiermee ruimte voor nieuw bloed.

Daniëlle Meijer, Silvia Geerts en Rumana Abdur tijdens de fotoshoot in het Olympisch Stadion

Op 4 april 2008 hielden wij een fotoshoot met drie nieuwe Missen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. In 2008 waren Daniëlle Meijer, Silvia Geerts en Rumana Abdur om beurten actief als Miss Lucky Ajax rondom de wedstrijden. Voor 2009 hebben wij wederom de intentie om met een Miss Lucky Ajax naar de wedstrijden af te reizen, zij het dat vanaf heden Daniëlle Meijer en Silvia Geerts tezamen deze rol delen.

Daniëlle Meijer (links) en Silvia Geerts (rechts: de twee Lucky Ajax-missen voor 2009!!

<<< Terug naar startpagina